Gevelrenovatie

Tijdig onderhoud van gevels is belangrijk voor de levensduur.

Zoals elk onderdeel van een gebouw na verloop van tijd slijtage vertoont, is ook de gevel geen uitzondering. Een verouderde gevel is niet alleen minder aantrekkelijk, maar kan ook leiden tot vochtproblemen en schade aan je pand. Gelukkig kan een professionele renovatie de oplossing bieden.

Een opgeknapte gevel geeft uw woning direct een eigentijdse uitstraling en kan bovendien de isolatie verbeteren, wat resulteert in lagere energiekosten. Daarnaast vermindert het de kans op onverwachte schade als gevolg van slijtage. Met een renovatie door een specialist is uw pand weer vele jaren bestand tegen de elementen.

Hoe gaan we te werk bij het renoveren van de gevel.

Bij Gries voegwerken gaat een gevelrenovatie verder dan je denkt. We beginnen met een grondige inspectie van de huidige staat van de gevel, waarbij we letten op scheuren, lekkages en slijtage door weersinvloeden. Op basis van deze informatie bepalen we welke stappen er genomen moet worden om de gevel te renoveren. Alle verouderde onderdelen worden professioneel vervangen of hersteld, met gebruik van moderne technieken en hoogwaardige materialen voor direct zichtbaar resultaat.

Na de renovatie kunnen we ook de gevel netjes impregneren. Hierbij wordt een laagje impregneermiddel aangebracht op de muur, waardoor de muur waterafstotend wordt. Zo is de muur beschermd tegen alle weersomstandigheden, maar ook tegen schimmel en graffiti, die gemakkelijk te verwijderen zijn van een geïmpregneerde muur.

Laat je gevel renoveren door Gries voegwerken

Meer weten over de voordelen van een gevelrenovatie door een ervaren aannemer? Neem contact op voor vrijblijvend advies of een offerte.